Q&A Game (Part II)

by maria

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι μαδάω περισσότερο… Είναι φυσιολογικό;

Δεν είναι και τόσο σπάνιο στην ηλικία σου! Τα αίτια μπορεί να έχουν σχέση με την ορμονική δραστηριότητα, τη διατροφή ή και το άγχος σου.

Ενίσχυσε τη διατροφή σου με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες- ειδικά εκείνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, κοκ (π.χ. μπρόκολο, ηλιόσποροι, αβοκάντο) –  σίδηρο (σπανάκι, φακές), ψευδάργυρο (στρείδια, βοδινό, ψητά φασόλια), αντιοξειδωτικά (μύρτιλο) και ω3 λιπαρά (σολομός, θαλασσινά, καρύδια, λιναρόσπορος,κ.α.).  Απέφυγε το fast food, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη. Επίσης βάλε την άσκηση στη ζωή σου.  🏃‍♀️🏃‍♂️

Το κλειδί είναι λοιπόν η ευεξία. Και πως θα το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά φροντίζοντας τον εαυτό σου. Το άγχος αποτελεί συχνά αναπόσπαστο –και αναπόφευκτο- κομμάτι της καθημερινότητας μας. Επομένως είναι σημαντικό να βρεις τρόπους που θα σε ανακουφίσουν. 😌

Γι’ αυτό θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς τη σειρά “Stress Busters” στη σελίδα μας και τα videos με τη Μαίρη, ώστε να βρεις εύκολα tips για το πως μπορείς να μειώσεις το άγχος σου! Επίσης, μπορείς να προμηθευτείς κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από το φαρμακείο.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να πάρεις ιατρική συμβουλή, για το εάν χρειάζεται να το διερευνήσεις περισσότερο και να λάβεις υπεύθυνα κατεύθυνση.

Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις στο 80011 80015 ή στο e-mail weknowhow03@gmail.com 📧💌

Φωτογραφία από Martin Slavoljubovski από το Pixabay

You may also like

Leave a Comment