4 ιδέες για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

by maria

Βόλτες 

Κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο πολλά μέρη σε κάθε πόλη διακοσμούνται  γιορτινά με φωτάκια και όμορφα στολίδια. Για παράδειγμα στην Αθήνα αξίζει σίγουρα να επισκεφτείς τη πλατεία Συντάγματος, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή ακόμα και τον εξωτερικό χώρο του Golden Hall. Με μια ζέστη σοκολάτα στο χέρι και με υπόκρουση χριστουγεννιάτικες μελωδίες είναι σίγουρο πως θα μαγευτείς.

Συνταγές 

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των λιχουδιών, όποτε μια καλή ιδέα θα ήταν να μάθεις και εσύ πως μπορείς να φτιάξεις μερικές από αυτές, τις πιο λαχταριστές. Μελομακάρονα, μπισκότα, ζαχαρωτά, ακόμα και αλμυρές συνταγές όπως πίτες ή γιορτινά γεύματα. Εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε χριστουγεννιάτικη συνταγή την επόμενη εβδομάδα, όποτε stay tuned! 

Κατασκευές 

Συνήθως μέσα στα Χριστούγεννα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο. Πως όμως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε, ειδικά όταν ο καιρός έξω μας περιορίζει; Μια πολύ καλή ιδέα είναι οι κατασκευές, οι οποίες δεν χρειάζονται απαραίτητα και πολλά υλικά. Στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στο κανάλι μας στο YouTube μπορείς να βρεις αμέτρητες ιδέες για DIY, τα οποία στη συνέχεια μπορείς να χαρίσεις και ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Δραστηριότητες

Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη σου αυτήν την εορταστική περίοδο. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο θέατρο ή μουσείο, να παρακολουθήσεις κάποια χορευτική ή μουσική παράσταση, να πας σε χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ ή ακόμα και στο παγοδρόμιο. Γράψε μας στα σχόλια αν θα ήθελες να αφιερώσουμε κάποιο από τα επόμενα post σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. 

Χαρούμενες Γιορτές !

You may also like

Leave a Comment