3 + 1 tips για τα καλοκαιρινά σου outfits

by maria

Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους, οπότε είμαστε εδώ με tips για να σε βοηθήσουμε στα καλοκαιρινά σου looks:

  1. Γενικά πολλά trends των 90s και 70s επιστρέφουν αυτήν την καλοκαιρινή σεζόν, με έντονα χρώματα, funky μοτίβα, slip φορέματα, ψηλά chunky παπούτσια, φαρδιές παντελόνες με περίεργα σχέδια. Όλα, λοιπόν, αυτά τα trends θα χαρακτηρίσουν το φετινό καλοκαίρι.
  2. Σύμφωνα με τα παραπάνω επιστρέφουν δυναμικά τα πιο φαρδιά ρούχα, που μπορεί να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αυτή την αφόρητη ζέστη. Φαρδιές φούστες, φορέματα, παντελόνια, βερμούδες έρχονται να αντικαταστήσουν τα κολλητά σορτσάκια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα μινι φορέματα και οι πιο κοντές φούστες δεν θα φορεθούν.
  3. Γενικότερα, οι δύσκολοι μήνες του εγκλεισμού που προηγήθηκαν δίνουν σε αυτό το καλοκαίρι έναν πιο extra χαρακτήρα, οπότε μην φοβηθείς να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς. Βέβαια, ακολουθώντας έναν πιο safe δρόμο, το καλοκαίρι δεν φεύγουν πότε από τη μόδα τα πιο minimal outfits.
  4. Αυτό το καλοκαίρι προσπάθησε να ανακυκλώσεις. Ψώνισε συνειδητά από ηθικά μαγαζιά ή thriftshops και προσπάθησε να αξιοποιήσεις ρούχα που ήδη έχεις συνδυάζοντας τα με διαφορετικούς τρόπους ή κάνοντας μικρές μεταποιήσεις. Αν έχει λίγο χρόνο μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το άρθρο. (κλικ εδώ.)

Να θυμάσαι ότι τα παραπάνω δεν είναι παρά μερικές προτάσεις που θα μπορούσες να ακολουθήσεις. Είναι σημαντικό κάθε σου look να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

You may also like

Leave a Comment