Υλικά:
- 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
- 1 φλ καστανή ζάχαρη
- 1 φλ βούτυρο
- 2 αυγά
- 2 κ.τ.γ εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.τ.γ μαγειρική σόδα
- 2 κ.τ.γ ζεστό νερό
- 3 γλ αλεύρι
- Κομματάκια σοκολάτας
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο
- Χτυπάμε τα αυγά
- Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε
- Έπειτα προσθέτουμε την βανίλια και ανακατεύουμε σε ένα ξεχωριστό μπολ το νερό με τη σόδα και προσθέτουμε στο μείγμα
- Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλεύρι
- Τέλος, τα κομματάκια σοκολάτας
- Μαγειρεύουμε στους 200 το λιγότερο για 10-15 λεπτά
H φωτογραφία εξωφύλλου προέρχεται από τον ιστό.