IAHW 2022

by maria

*IAHW= Παγκόσμια Εβδομάδα για την Υγεία των Εφήβων*

“Καθώς πλησιάζει ο Μάρτιος, ξεκινάει μια νέα εποχή, αλλά και έρχεται η IAHW 2022. Ελπίζουμε και φέτος αυτή η εβδομάδα να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή έμπνευσης για τους νέους μας και μια υπενθύμιση της παγκόσμιας στήριξης που έχουν από εμάς.”

“Αυτή τη χρονιά, η IAHW έχει υλοποιηθεί με τη σκληρή δουλειά της καταπληκτικής μας ομάδας, μέλη της οποίας ανήκουν σε 30 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο και την καθοδηγούν 8 παλαιότερα μέλη. Φέτος, έχουμε πλέον σελίδα στα ισπανικά και στα αραβικά, καθώς και links σε ιδιαίτερα βοηθητικές πηγές του WHO”

“Ελπίζουμε όπου και αν είστε, να σχεδιάζετε με κάποιον τρόπο να συμβάλλεται στις δράσεις μας εκείνη την εβδομάδα. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να προσκαλέσετε και άλλους φίλου ή γνωστούς να συμμετέχουν. Προκειμένου να βοηθήσουμε στη διάδοση έχουμε σχεδιάσει και ένα post το οποίο μπορείτε να προωθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #IAHW2022. “

Ακολουθούν 5 εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμβάλλεται και εσείς στην IAHW 2022:

* Ενθαρρύνοντας την ομάδα ή τους συνομήλικούς σου να συμμετέχουν σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας- poster με θέμα τη Μετάβαση, το οποίο οργανώνει η εκπρόσωπός μας από τη Γαλλία και τους συναδέλφους της.

*Διοργανώνοντας μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ εφήβων και επαγγελματιών για τη ψυχική υγεία, στο οποίο μπορείτε να θέσετε θέματα όπως συμβουλές για τη ψυχική υγεία και για τη διαχείριση του άγχους.

*Για τους νέους που βρίσκονται σε νοσοκομείο μπορείτε να μοιράσετε Pamper Packs από 20 μέχρι 26 Μαρτίου.

*Να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #IAHW2022. Μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα υποστήριξης, διάφορες πηγές, φωτογραφίες με δραστηριότητες, ή ακόμα και ανθρώπους που φοράνε πράσινο lime (το χρώμα της IAHW), ως ένδειξη ενότητας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ.

Η ομάδα της IAHW

Περισσότερα links:

https://internationaladolescenthealthweek.org/transition-poster-contest.html

https://internationaladolescenthealthweek.org/index.html

https://www.facebook.com/International-Adolescent-Health-Week-114477996666796/

https://www.instagram.com/adolescent_health_week/

You may also like

Leave a Comment