11 Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

by maria

THE POLAR EXPRESS

Ένα παράξενο τρένο που οδηγεί στον πιο μαγευτικό προορισμό, μια διαδρομή γεμάτη περιπέτεια και φυσικά η πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε μια από τις πιο κλασσικές γιορτινές ταινίες.

LOVE ACTUALLY

8 διαφορετικές ιστορίες, για 8 διαφορετικά ζευγάρια και τις ερωτικές τους περιπέτειες, στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο.

ARTHUR CHRISTMAS

Όταν ο ιδιαίτερα συμπαθητικός αλλά πολύ αδέξιος γιος του Άι Βασίλη κάνει ένα τρομερό λάθος, κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να το διορθώσει εγκαίρως. Θα τα καταφέρει;

HOME ALONE

Η οικογένεια του φεύγει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές,αλλά εκείνον τον ξεχνάνε πίσω. Μόνος, πια, θα πρέπει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί το σπίτι του. μέχρι να γυρίσουν οι δικοί του.

KLAUS

Μια από τις πιο καινούργιες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix, διαδραματίζεται σε ένα απομακρυσμένο, βόρειο χωριό. Εκεί επικρατεί για πολλά χρόνια η διχόνοια, αφού οι κάτοικοι συνέχεια τσακώνονται.Η άφιξη όμως ενός κακομαθημένου, τεμπέλη ταχυδρόμου θα αλλάξει τα πράγματα.

FRED CLAUS

Ο αδερφός του Άι Βασίλη αναγκάζεται να επισκεφθεί τον Βόρειο Πόλο και να βοηθήσει τα ξωτικά με αντάλλαγμα κάποια χρήματα. Όμως η σχέση των 2 αδελφών είναι ιδιαίτερα περίπλοκη…

THE GRINCH

Η κλασσική ιστορία του Grinch που προσπαθεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα στη μικρή Whoville, αλλά σε καρτούν. Μια ταινία που θα σε κάνει να γελάσεις πολύ και θα σου υπενθυμίσει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

JINGLE JANGLE

Ένας εφευρετικός κατασκευαστής παιχνιδιών και η περιπετειώδης εγγονή του σε μια γεμάτη φαντασία, χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

Μια αρκετά διαφορετική, χριστουγεννιάτικη ταινία, η οποία μπερδεύει τα Χριστούγεννα και το Halloween, και την χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που έχουν οι ταινίες του Tim Burton.

A CHRISTMAS CAROL

Ο Σκρούτζ, του Charles Dickens, ένας από τους πιο διάσημους χριστουγεννιάτικους ήρωες, πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία της Disney και μας διδάσκει τη σημασία της αλληλεγγύης, καθώς ταξιδεύει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, με τη βοήθεια 3 φαντασμάτων.

SURVIVNG CHRISTMAS

Σε αυτήν την κωμωδία, ένας εκατομμυριούχος που περνάει μόνος του τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, πληρώνει μια οικογένεια για να έχει παρέα στις γιορτές.

Γράψε μας στα σχόλια ποια είναι η δική σου αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία!

Μπορείς να βρεις την πηγή κάθε εικόνας που χρησιμοποιήσαμε, κάνοντας “κλικ” πάνω στην εικόνα αυτή.

You may also like

Leave a Comment